Thuis

Megagem International Co.,Ltd

Bedrijfprofiel

Wordt Megagem Internationaal Co., Ltd, ook Co. van Technologie van Shenzhen Megagem, Ltd, gewijd in LEIDENE vertoning R&D, productie en marktontwikkeling.

 

Megagem wordt gevestigd door een groep vetarans van de LEIDENE vertoningsindustrie, met kernvisie van „Status bovenop de LEIDENE vertoningsindustrie“, en opdracht van „Licht de wereld met de megaschermen“. Gevestigd in Shenzhen, heeft het centrum van LEIDENE producten in China, Megamem een rijpe en betrouwbare leveringsketen voor elk van LEIDENE vertoningscomponenten om Megagem in kwaliteitscontrole te steunen, en van nieuwe LEIDENE de ontwikkeling vertoningsproducten.

                                   

              

 

Van de eerste dag toen Megagem de LEIDENE vertoning R&D en productie begon, poogden wij hoogte te verstrekken - kwaliteit en realiable LEIDENE vertoningsproducten aan cliënten voor stabiele prestaties in lange termijn, en wij hebben strikt levensonderhoud dit tijdens voorbij 5 jaar onze leverings LEIDENE vertoningen wereldwijd.

                             

 

De gekenmerkte LEIDENE vertoningen waarop Megagem zich concentreerde op zijn: Openlucht Reclame LEIDENE Vertoningen, de Binnen Commerciële LEIDENE Schermen, LEIDENE van de Gebeurtenissenhuur Vertoningen, Stadium de LEIDENE Schermen, Glasswall-LEIDENE Vertoningen, het LEIDENE Scorebordscherm, LEIDEN Vertoningsaanplakbord, etc…. Zijn markten zijn Europa, Noord-Amerika, Zuidoostenaisa, het Midden-Oosten, Australië, Latijns Amerika, Afrika, enz.

                          

 

Met de ontwikkeling van jaren, heeft Megagem zijn fabriek gediplomeerd door ISO9001 & ISO14001 voor kwaliteit en milieubeheersysteem, en de zijn LEIDENE vertoningsproducten zijn gekwalificeerd aan het criterium van Ce, RoHS, EMC, ETL, UL, CCC, FCC, etc….

                         

 

Megagem gelooft kwaliteitspriors aan hoeveelheid, en de betrouwbare producten brengen terug van het vertrouwen, de reputatie en de markten van cliënten in de LEIDENE vertoningsindustrie.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

2009, Sep

Co. van technologie van SHENZHEN MEGAGEM, Ltd (Megagem-beperkte interenational) werd opgericht in Shenzhen China. wij zijn hoofdzakelijk bezig geweest met de productie, het onderzoek en de ontwikkeling, verkoop van LEIDENE vertoning.

 

2010.April,

Wij hebben verscheidene geïntegreerde openlucht en binnenproductielijnen, in hetzelfde jaar, wij opstelling onze overzee verkoopafdeling toegevoegd om onze buitenlandse markt te beginnen

 

2011 Mei

Ons verkoopteam heeft 8 mensen, kregen wij de de dollarsprestaties van 5million USD.  tegelijkertijd, kochten wij reeds de nieuwste SMT-machine. Om te beginnen werk onze productregel bij, en begin om eigen speciaal PCB-ontwerp te ontwerpen om HOOGSTE vertoningseffect en stabielere kwaliteit te verzekeren.

 

2012, Juni

wij beëindigden ons eigen ontwerp voor al huur geleide vertoningsreeks, en wij kregen een goede klantenreputatie van verschillend land. 

 

2013, kan

wij beëindigden ons Binnenhd-ontwerp en speciaal openlucht voortoegangsontwerp.  .all de producten worden hoofdzakelijk uitgevoerd naar Europa, Zuid-Amerika, Noord-Amerika, Azië, en sommige landen in het Midden-Oosten.

 

2014, Augustus

Ons buitenlandse handelsteam heeft zich aan 15 mensen, Jaarlijkse bereikte verkoop 11 miljoen dollar ontwikkeld. Tegelijkertijd wegens productkwaliteit en stabiliteit, hebben wij een goede klantenreputatie gewonnen.

 

2015. Sep,

Wij werken de onze al geleide vertoning en PCB-ontwerp bij om vertoningseffect en kwaliteit opnieuw te optimaliseren.  En begin om de markt van de het pixelhoogte van HD in te gaan kleine. Het totale aantal werknemers bereikte 200 mensen. En wij bewegen ons aan onze nieuwe fabriek. 3500sqm.

 

2016. Breng in de war

Wij hebben automatische productiemachines geïntroduceerd, is de Productieefficiency opnieuw zeer beter. vergroot opbrengscapaciteit (>3000sqm/mon). En het veroorzaken van kosten wordt verminderd, dan hebben wij heel wat prijsvoordeel om onze klant te helpen hun markt in lokaal vergroten.

 

 2017 Februari,

Wij werken onze huur geleide vertoning bij en is de kleine de hoogte LEIDENE van HD vertoning opnieuw, dit de tendens van de toekomst. Dit jaar, kregen wij meer markt, onze verkoop prestaties bereikte 18million


Wij zullen als u altijd helpen het beste product ertoe brengen om uw markt te vergroten en meer zaken te krijgen. 

Megagem International Co.,Ltd Megagem International Co.,Ltd Megagem International Co.,Ltd Megagem International Co.,Ltd Megagem International Co.,Ltd Megagem International Co.,Ltd Megagem International Co.,Ltd
1 2 3 4 5 6 7
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Andere

Merken : Megagem

Aantal werknemers : 100~200

Jaarlijkse omzet : 1500000-2000000

Opgericht Jaar : 2009

Export pct : 90% - 100%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit Binnenhuur LEIDENE Vertoning voor verkoop Van goede kwaliteit Binnenhuur LEIDENE Vertoning voor verkoop Van goede kwaliteit Binnenhuur LEIDENE Vertoning voor verkoop Van goede kwaliteit Binnenhuur LEIDENE Vertoning voor verkoop